2017-08-08 07:53:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Mutassa ki háláját!

Napi horoszkóp augusztus 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma minden a tervei szerint alakul, és ez vidámmá felszabadulttá teszi önt. Ennél boldogabb már csak akkor lehet, ha hagy egy kis teret a tervszerűtlenségnek is. Hagyja, hogy egy váratlan ötlete vezérelje! Szép élményben lehet része.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Kissé összekuszálódtak az érzelmei. Talán több vasat tartott a tűzben, vagy más miatt érez kétséget. Egy tisztázó beszélgetés sokat segíthet önnek abban, hogy felszabadítsa a lelkét!
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Anyagiakat is érintő kérdésekben érdemes lenne még néhány napot várnia, mielőtt komoly döntéseket hoz. Talán még nincs birtokában minden szükséges információnak. A jó elhatározáshoz szüksége lesz rá, hogy teljesen tisztán lásson.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Törődjön többet az egészségével, és keressen lehetőségeket a lazításra. Este beszélgessen el komolyan a párjával, a jövőbeni terveiket illetően nagy elhatározásra juthatnak!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Valami bosszantó dolog kerül az útjába, de ne rágódjon emiatt sokáig… A Hold a Vízöntő jegyében áll, délután a felhők fölé emelkedhet a hangulata, és komoly hasznot, sikereket könyvelhet el. A rutinfeladatokat a legnagyobb könnyedséggel végezheti el.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egy családtagja, vagy közeli ismerőse miatt aggodalmaskodhat a mai napon. Nem árt, ha segít neki, de a baj, szerencsére közel sem akkora, mint amekkorának tűnik. Talán csak szerető gondoskodásra vágyik az illető.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nagyon kellene igyekeznie, ha jutni akar ma valamire. Délután viszont egy csapásra megváltozik minden, és nagyon is sikeres lehet. Most az a fontos, hogy a beszélgetések, viták alatt kitartson a saját ötletei mellett, és ne hagyja magát eltéríteni attól, amit elképzelt.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön akkor is hajlamos a végsőkig ragaszkodni az elhatározásához, ha tudja, hogy semmi esélye sincs a teljes sikerre. A félkész megoldás pedig nem jó… Ezzel senki másnak, csakis önmagának okoz frusztrációt. Legyen engedékenyebb!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jól teszi, ha a mai napra diétát, vagy léböjtkúrát tervez. Az utóbbi időben kissé túlterhelte a gyomrát! A sportra is nagyobb hangsúlyt kellene fektetnie!
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
A Vénusz a Rák jegyében áll önnel szemben. Kedvese azt sem tudja, hogyan járjon az ön kedvébe. Mutassa ki a háláját!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Úgy érzi, a társa nem érti meg igazán, mintha egy idegennel osztaná meg az életét. Nem biztos, hogy ez így van, lehet, hogy csak felszínes dolgokban van önök között egyet nem értés. Tépelődés helyett járjon inkább utána!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Ma mindenre képesnek érzi magát: semmi sem jelent akadályt, vagy lehetetlent. Nagyon energikus, és ezért tényleg hihetetlen alkotásokra képes. Különösen a művészetek terén alkothat nagyot.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: